Letölthető kiegészítők

Ezek a WordPress kiegészítők saját munkáim, amelyeket ezúton elérhetővé teszek. Bárki használhatja ezeket mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. A kiegészítők frissíthetőek és szükség szerint készül is belőlük újabb verzió.
Ha segítségre van szükséged, akkor azt a Facebook csoportban jelezheted.

Csendes figyelmeztetés plugin

Ez a plugin elsősorban olyan oldalaknál fontos, ahol – fogalmazzunk finoman – a rendszergazdai felügyelet nem folyamatos. A plugin óránkénti cron feladatként figyeli a legfontosabb paramétereket és ha adminisztrátori beavatkozásra van szükség, akkor erről email-ben értesíti az adminisztrátorokat. Bővebb leíráshoz kattints ide!

A plugin letölthető a WordPress könyvtárából.

Időjárás widget

Ez a widget az openweathermap.org API-ját használja, onnan veszi a pillanatnyi és várható időjárás értékeket és a hozzájuk tartozó ikonokat is. Segítségével az oldalon megjeleníthető a pillanatnyi és a várható időjárás is. Bővebb leíráshoz kattints ide! Ne feledd a megjelenést CSS segítségével az oldaladhoz igazítani!

A widget letölthető ide kattintva.

Statisztika plugin

A plugin – beállítástól függően – minden nap, az első látogatáskor az adminisztrátoroknak, és/vagy beállított címzetteknek email-ben küld egy “látogatottsági jelentés”-t. Az adatok gyűjtését és az email kiküldését a háttérben végzi, ezzel nem tarjta fel a látogatót.

A jelentésben, a forgalmi adatok és a leglátogatottabb oldalak mellett megtalálható a napló fájl pillanatnyi mérete, a szerveren lévő szabad tárhely mérete, a WordPress verziószáma, az aktuálisan használt téma és – ha van – gyermek téma neve és verziószáma, valamit – ha van ilyen – a frissítésre váró bővítmények felsorolása is. Bővebb leíráshoz kattints ide!

A plugin letölthető ide kattintva.

WP Galéria felülírása

A plugin a WordPress alapértelmezett, saját galériájának megjelenítését írja felül.

A képeket nem vágja, nem méretezi – ezt a WordPress az egyéb beállításai alapján végzi el. Ugyanakkor a képeket úgy igazítja el, hogy a teljes szélességet felhasználja és a képek közötti részt egyenlően osztja fel. A galéria beszúrásánál megadható, hogy egyszerre hány kép jelenjen meg az oldalon és ha több oldalnyi képet tartalmaz a galéria, akkor az oldalak között lapozni lehet. Bővebb leíráshoz kattints ide!

A plugin letölthető ide kattintva.

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!